Rendszerüzenet

Csillag csoport

Csillag csoport

 „ Az Úr az én erősségem” (Zsoltárok könyve 27,1)

Csoportunkba, a csillag csoportba 29 kisgyerek kezdte meg a második nevelési évet, közülük egy gyerek most szeptembertől ismerkedik az óvodai élettel. Óvodásaink számára olyan nyugodt, érzelmi biztonságot nyújtó szeretetteljes, családias légkört igyekszünk teremteni, mely optimális a testi-lelki harmonikus fejlődésnek.
Az előző évben megismert szokás- és szabályrendszer biztonságérzetet, nyugalmat, a közösségi érzelmeik kialakulását szolgálja.  A gyermekek életkori sajátosságaihoz, egyéni élményeihez, érdeklődésükhöz igazítva tervezzük és szervezzük a tevékenységeinket, figyelemebe véve az egyéni sajátosságokat. A gyerekek örömmel veszik birtokba naponta csoportszobánk játékait: a kisfiúk leginkább építeni, autózni szeretnek, míg a kislányok vidáman sütnek-főznek, babáznak.
Az udvari játékok széles választékot nyújtanak a változatos mozgásfejlesztésre, melyek közül legnépszerűbbek gyerekekeink körében a futóbiciklik, rollerek, mászókák. 
A napi áhítatokon keresztyén gyermek énekeket éneklünk és rövid imádságokban adunk hálát az Úr Jézusnak a teremtett világ csodáiért.


A csoport munkatársai:

Borsiné Nagy Magdolna óvodapedagógus
Gajdánné Tóth Éva óvodapedagógus
Kövérné Erdős Éva pedagógiai asszisztens
Sipos Ferencné pedagógiai munkát segítő munkatárs