Rendszerüzenet

Csillag csoport

Csillag csoport bemutatkozása

 

2018-2019-es nevelési évben 25 kisgyerek jár a Csillag csoportba, akik 3-4 évesek. Második éve vannak együtt a gyerekek, akik reggelente örömmel várják egymást. A kisfiúk lelkesen veszik birtokba az építőszőnyeget, ahol garázst, autópályát, állatkertet, tornyokat építenek és különböző járművekkel tudnak autózni. Sokan szívesen sütnek-főznek a babakonyhában. A Csillag csoport cukrászdájában finom muffinok, torták készülnek, amiket érdemes megkóstolni. Az orvosi rendelőbe saját készítésű mentőautóval szállítják a betegeket a gyerekek, ahol az alapos kivizsgálás után garantált a gyógyulás. Nagy sikere van a különböző kreatív társasjátékoknak, melyet a gyerekekkel közösen készítünk el.

A gyerek nyitottak, érdeklődők, a tevékenységekbe jól motiválhatók. Szeretnek kipróbálni különféle vizuális technikákat, szívesen hallgatnak meséket, kedvelik a mondókákat, verseket, vidám gyerekdalokat.

Élményszerző kirándulásokat, sétákat az aktuális témánkhoz igazítjuk, így sok érdekes helyre sikerült már eljutnunk: Nyíregyházi Állatkertbe, Hajdúsági Múzeumba, gyermekkönyvtárba, cukrászdába, virágüzletbe, védőnőhöz és még egy nagyon jól képzett vakvezető kutya bemutatóját is megtekinthettük a tornateremben.

Istenünk gondoskodó szeretetéért napi áhítatokon mondunk köszönetet a gyerekekkel együtt. A Csillag csoport vezérigéje egész évben elkísér bennünket: „Az Úr az én erősségem!”

/ Zsolt.27,1/

TOVÁBBI KÉPEKÉRT KATTINTSON IDE