Rendszerüzenet

Tájékoztató - 2020.05.22.

Tisztelt Szülők!

 

A Jó Pásztor Református Óvoda nyitvatartási rendjével kapcsolatban az alábbiakról tájékoztatom Önöket:

A Kormány 215/2020. (V. 20.) Korm. rendeletében döntött az óvodák és bölcsődék újra nyitásáról. 2020. május 25-től óvodánk a veszélyhelyzet előtti szokásos intézményi működési rendhez tér vissza, a gyermekeket az óvodai nevelésben való részvétel jogszabályi feltételei szerint, további feltételek előírása nélkül fogadjuk. Ez azt jelenti, hogy létszámkorlát nélkül fogadjuk az óvodánkba járó gyermekeket. Tekintettel arra, hogy ez a rendelkezés befolyásolja a gyermekétkeztetési folyamatokat, ezért az alábbiakról tájékoztatom Önöket:

 

  • Az óvodások számára az ételek házhoz szállítása 2020. május 25. napjától megszűnik, a gyermekek számára az óvodában lesz biztosítva az intézményi gyermekétkeztetés.

 

  • Intézményünkben azokat a gyermekeket fogadjuk, akik szülei előre jelzik ezen igényüket. Leghamarabb a jelzéstől számított 2. napon tudunk étkeztetést biztosítani számukra. Jelenleg 2 nap átfutási idő kell, hogy a gyermekétkeztetési rendszer igazodni tudjon az igényekhez, ezt kérjük legyenek szívesek szem előtt tartani az óvodai ellátás igénylésekor! Az ebéd megrendeléseket kizárólag a gazdasági irodában fogadjuk az 52/ 561-459-es telefonszámon mindennap 9 óráig!

 

  • Felhívom a tisztelt szülők figyelmét, hogy az óvoda zavartalan működése és a gyermekek biztonságos felügyeletének érdekében az intézménybe érkezés időpontjánál igazodjanak a Házirendben foglaltakhoz! Hiányzás esetén a gyermeket csak orvosi igazolás bemutatásával tudjuk fogadni az intézménybe!

 

  • Tájékoztatom továbbá Önöket, hogy intézményünk tervezett nyári zárása a kormányrendelet szerint módosul, előreláthatólag augusztus 10-től augusztus 21-ig tart.

 

  • Az intézményben az ügyintézés továbbra is minden hétköznap 8-16 óráig személyesen, illetve az ovodavezeto@jopasztorrefovi.hu e-mail címen és az 52/ 561-459 telefonszámon.

 

Megértésüket és együttműködő segítségüket hálás szívvel köszönöm!

 

Hajdúböszörmény, 2020. május 22.    

 

                                                       Tisztelettel és áldáskívánással:                                                 

 

                                                                                                                  Dobóné Tanczig Anita

                                                                                                                        óvodavezető