Idén a Tavaszköszöntő Családi Nap két részletben került megrendezésre hogy, a csalóka időjárás miatt a gyermekeinknek ne kelljen lemondania a számtalan szabadtéri programról.

 

Az ünneplésen szívesen láttak volt és leendő ovisokat is családtagjaikkal együtt.

Április 7-én délután a Kálvin téri református templomban áhítaton vehettünk részt, melynek hangulatát Pintér Béla művész úr koncertje tett meghitté. Gyermekeink hálásan énekeltek együtt, és persze a szokásos vastaps sem maradt el.

Április 11-én már kora délután elkezdődött a szendvicsek gyártása, mire a tavaszvárók megérkeztek már roskadoztak az asztalok a sütiktől, szendvicsektől.

A Baltazár iskola tanulói népdalokat énekeltek nekünk, az elsősökkel pedig fociderbyn vehettünk részt. Láthattunk a zene ovisok bemutatkozását is. Mindenki talált őt érdeklő programot, volt ugrálóvár, csillámtetkó, kézműveskedés, íjászat és egy rendőrautót is kipróbálhattak kicsik és nagyok egyaránt. A délutánt estébe nyúló tombolasorsolás fejezte be, senki sem ment haza üres kézzel. Köszönettel tartozunk, a szervezőknek a változatos és érdekes programokért a fáradozásukért, a felajánlóknak az ajándékokért, és a gyerekeknek, mert segítettek szebbé varázsolni ezt az ünnepet. Áldás békesség!